Tuesday, May 1, 2012

ნივრიანი ბადრიჯანი


შემადგენლობა

მომზადება

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად.
მოვაყაროთ მარილი, გავაჩეროთ 1 საათი და შემდეგ გავწუროთ.
დავაწყოთ ზეთიან ცხელ ტაფაზე  და ორივე მხრიდან შევწვათ.
ძმარი წამოვადუღოთ, დავუმატოთ დანაყილი ნიორი
და მოვასხათ თეფშზე დაწყობილ შემწვარ ბადრიჯანს.
შემდეგ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი რეჰანი,
ოხრახუშიკამაქინძი, დაკეპილი ხახვი და წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი.

წყარო:www.gurman.ge

No comments:

Post a Comment