კულინარია
Tuesday, May 1, 2012
ნივრიანი ბადრიჯანი
შემადგენლობა
ბადრიჯანი
- 1 კგ
ხახვი
- 3 თავი
ნიორი
- 1 თავი
მწვანე ხახვი
- 1 კონა
ოხრახუში
- 1 კონა
ქინძი
- 1 კონა
კამა
- 1 კონა
რეჰანი
- 1 კონა
ძმარი
- 0,5 ჩ/ჭ
ზეთი
- საჭიროების მიხედვით
მარილი
- გემოვნებით
მომზადება
ბადრიჯანი
დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად.
მოვაყაროთ
მარილი
, გავაჩეროთ 1 საათი და შემდეგ გავწუროთ.
დავაწყოთ
ზეთი
ან ცხელ ტაფაზე და ორივე მხრიდან შევწვათ.
ძმარი
წამოვადუღოთ, დავუმატოთ დანაყილი
ნიორი
და მოვასხათ თეფშზე დაწყობილ შემწვარ ბადრიჯანს.
შემდეგ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი
რეჰანი
,
ოხრახუში
,
კამა
,
ქინძი
, დაკეპილი
ხახვი
და წვრილად დაჭრილი
მწვანე ხახვი
.
წყარო:
www.gurman.ge
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment